fbpx

Kviečiame į individualius susitikimus arba nuotolines Atvirų durų dienas (plačiau čia)  Registruotis

VDU licėjaus „Sokratus“ privatumo politika

Šioje VDU licėjaus „Sokratus“ privatumo politikoje rasite informaciją, kokius duomenis VDU licėjaus „Sokratus“ interneto svetainėje www.sokratus.lt (toliau – Interneto svetainė) mes renkame ir kaip ją naudojame.

Jūsų asmens duomenų valdytojas yra VšĮ Licėjus „Sokratus“, įmonės kodas 305635451, Klaipėdos 3-2, Vilnius, Lietuva.

Kliento asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.

Šioje Privatumo politikoje naudojama sąvoka „asmens duomenys“ (toliau – Asmens duomenys) reiškia bet kokią informaciją arba informacijos rinkinį, pagal kuriuos mes galime tiesiogiai arba netiesiogiai nustatyti Jūsų tapatybę.

Kokią informaciją mes renkame?

VDU licėjus „Sokratus“ gauna ir saugo informaciją, kurią pateikiate interneto svetainėje joje lankydamiesi:

  1. Informaciją apie Jūsų kompiuterį ir apie Jūsų apsilankymus šioje interneto svetainėje bei naudojimąsi šia interneto svetaine (įskaitant Jūsų IP adresą).
  2. Geografinę vietą, naršyklės tipą, iš kur buvote nukreiptas, lankymosi trukmę ir puslapių žiūrėjimų skaičių.
  3. Jūsų vardą, telefono numerį ir el.paštą, kuriuos patys suteikiate norėdami su mumis susisiekti ir pildydami užklausos formą interneto svetainėje. Šiuos duomenis tvarkome siekdami susisiekti su Jumis ir atsakyti į Jūsų užklausas, pateiktas naudojantis mūsų interneto svetaine.
  4. Bet kokią kitą informaciją, kurią Jūs savo pasirinkimu siunčiate mums.

Slapukai

Tinklapyje mes naudojame Slapukus tam, kad užtikrintume tinkamą Tinklapio veikimą, sklandų naudojimąsi Tinklapiu, taip pat Tinklapio lankomumo statistikos, vartotojo patirties gerinimo, reklamos ir kitais žemiau nurodytais tikslais.

Interneto svetainėje naudojami pirmos arba trečios šalies slapukai. Pirmos šalies – tai slapukai, kurie reikalingi sokratus.lt svetainei tinkamai funkcionuoti. Trečiųjų šalių slapukai – tai slapukai, kuriuos naudoja kitos organizacijos mūsų svetainėje. Mūsų atveju – tai būtų Google Analytics, Youtube ir Facebook Pixel slapukai. Slapukas – tai tekstinis dokumentas, turintis unikalų identifikacijos numerį, kuris yra perduodamas iš portalo į naudotojo kompiuterio kietąjį diską, kad portalo administratorius galėtų atskirti naudotojo kompiuterį ir matyti jo veiklą internete.

Vartotojas turi teisę nesutikti ar bet kuriuo metu atšaukti savo sutikimą tvarkyti asmens duomenis aukščiau nurodytais tikslais, vartotojui patogiausiu būdu:

* raštiškai kreipiantis Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..
*Žodžiu telefonu: + 370 602 58831

Bendrai naudojamų slapukų sąrašas

Facebook Pixel – tai analitinis slapukas, jis leidžia įvertinti reklamos efektyvumą.

Google Adwords Retargeting – reklaminis slapukas, kuris leidžia rodyti reklamas svetainės lankytojams pagal tai, kuriuose puslapiuose jie lankėsi, kokius produktus pirko.

Google Tag Manager – slapukai leidžia mums analizuoti, kaip naudojatės šia svetaine – jūsų įrenginiui priskiriamas unikalus ir atsitiktinai sugeneruotas ID, kuris leidžia mums atpažinti jūsų įrenginį, kai apsilankysite kitą kartą.

Google Analytics – analitinis slapukas, kuris padeda suprasti svetainės naudojimo įpročius.

Slapuko pavadinimas Slapuko aprašymas  Slapuko galiojimo laikas
__ga „Google Analytics" statistikos sistemos dalis, saugo informaciją apie lankytojo lankomas svetainės dalis, kiek kartų apsilankoma svetainėje, kokia apsilankymo trukmė, naršyklės informacija ir t.t. Paspaudus nuorodą. / sesiją. 
__gid „Google Analytics" statistikos sistemos dalis, saugo informaciją apie lankytojo lankomas svetainės dalis, kiek kartų apsilankoma svetainėje, kokia apsilankymo trukmė, naršyklės informacija ir t.t. Pirmo įėjimo į puslapį metu/ 2 metai
FB_PIXEL_ID Facebook analitikos slapukas. Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas kurti tikslines auditorijas būsimiems skelbimams ir pakartotinę rinkodarą kvalifikuotam potencialiems klientams. Pirmo įėjimo į puslapį metu / 3 metai
_HJID Hotjar analitinis slapukas. Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją. Pirmo įėjimo į puslapį metu/ 1 metai

Atkreipkite dėmesį, kad mūsų reklamos partneriai taip pat gali naudoti savo slapukus, kurių mes neturime galimybės kontroliuoti.

Ar Jūsų duomenys yra saugūs?

Všį „Sokratus“ mokykla įgyvendina tinkamas organizacines ir technines priemones, skirtas apsaugoti Jūsų asmens duomenis nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.

Lankomumo stebėjimas

Mes naudojame „Google Analytics“ įrankį analizuoti šios interneto svetainės naudojimą. „Google Analytics“ generuoja statistinę ir kitą informaciją apie naudojimąsi interneto svetaine (susipažinti su „Google“ privatumo politika galite čia).

Jūsų asmeninių duomenų naudojimas

Asmeniniai duomenys, pateikti šioje interneto svetainėje, bus naudojami tikslams, nurodytiems šioje privatumo politikoje arba aktualiose šios interneto svetainės dalyse. Mes galime naudoti jūsų asmeninę informaciją šiems tikslams:

  1. Informuoti apie VDU licėjaus „Sokratus“ renginius ir veiklas, į kurias buvo užsiregistruota, bei užtikrinti tinkamą jų įgyvendinimą. Esant jūsų sutikimui informuosime apie kitus numatomus renginius;
  2. Trečiosioms šalims suteikti statistinę informaciją apie portalo naudotojus, tačiau ši informacija nebus naudojama atskiram naudotojui identifikuoti;
  3. Be jūsų sutikimo mes neteiksime jūsų asmeninių duomenų jokioms trečiosioms šalims tiesioginės rinkodaros tikslais.

Politikos pakeitimai

Mes galime atnaujinti šią privatumo politiką paskelbdami naują jos versiją šioje interneto svetainėje. Jūs turėtumėte peržiūrėti šį puslapį, kad susipažintumėte, su privatumo politikos pakeitimais.

Trečiųjų šalių interneto svetainės

Šiame portale yra nuorodų į kitas interneto svetaines. Mes nesame atsakingi už trečiųjų šalių interneto svetainių privatumo politikas ar praktikas.

Jei dėl VDU licėjaus „Sokratus“ interneto svetainės Jums iškiltų klausimų, visada prašome rašyti e. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.